Aloe Shave

Részletes leírás


 

Forever ™
Aloe Shave
(515)
 
Borotvazselé
Hidratálja a bőrt a tökéletes borotválkozáshoz

 
 
Nettó térfogat: 150 ml
 
Összetevők: Aloe Barbadensis Leaf Juice (Stabilized Aloe Vera Gel), Aqua, Glycerin, Methyl Gluceth-20, Sodium 12-18 Alkyl Sulfate, Isopentane, Arginine, Disodium Cocoamphodiacetate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolimer, 1-2 Hexanediol, Propanediol, Parfum, Caprylyl Glycol, Caprylhydroxamic Acid, Ethylhexylglycerin, Ascorbic Acid, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate   
 
Készen állsz egy fantasztikus borotválkozáshoz?
 
Az Aloe Shave szabadalmaztatott aloe verát tartalmazó luxus borotvazselét a hihetetlen borotválkozási élmény elérésére fejlesztették ki.
A bőrtápláló összetevők miatt a krémes zselé alkalmazásával a bőr simává, hidratálttá és frissé válik minden borotválkozás után.
 
Felhasználási javaslat:
Gyengéden dörzsöljön bőséges mennyiségű Aloe borotvazselét a nedves bőrre, amíg az gazdagon nem habzik. Borotválkozzon figyelmesen. Borotválkozás után öblítse le a bőrét.
 
Figyelmeztetés:
 
Az összetevők 2%-a tűzveszélyes!
 
A nyomás alatt álló tartály kigyulladhat.  Felszúrni, vagy elégetni még elhasznált állapotában sem szabad. Óvja a napsugárzástól és ne tegye ki 50°C feletti hőmérsékletnek. Tilos a dohányzás. Gyermek kezébe nem kerülhet!
„3”
 
Forever Direct EU B.V.
Het Appeltje 2., 4751  XJ, Oud Gastel, The Netherlands
 
Kizárólagos forgalmazó:
Forever Living Products Magyarország Kft., Budapest, Nefelejcs utca 9-11.
Származási hely: USA
Tárolás: száraz, hűvös helyen
Felhasználható: a tartály alján jelzett időpontig